Perhosvaikutus podcast

June 21, 2022
< back

This is Kulttuuriyhdistämö Interkults 10-part podcast series Butterfly Effect.
A collection of interviews with interesting artists, from different art fields and backgrounds, recorded in the spring of 2021. 

The series is born out of a desire to see the artists behind the art, understanding why a person becomes an artist, how art is selected as a means of survival, and how to survive as an artist.

Seitsemännessä jaksossa olemme jälleen vierailulla haastateltavan itsensä luona. Tällä kertaa isäntänä /vieraana toimii Gabrielle Goria. Gabriel  huomasi yllättäen keväällä 2020 koronasulun tarjoaman lisääntyneen ajan myötä, että osaakin piirtää. Ikäänkuin kaikki hänen ajatuksensa, maailman absurditeetit, huumori ja toisiinsa liittyvät tapahtumat purkautuisivat yhtäaikaisesti paperille ja vielä siten, että siitä avautui uusi taiteellinen tie. Gabriellillä oli ennen tätä uutta aluevaltausta teatteritaustaa näyttelijänä, mustavyö kung fusta, kasvualusta Italiassa, meditaatiokokemusta 4-vuotiaasta lähtien, kaunis mieli ja rakastava sydän. Ja lisäksi hän on ystäväni. Taiteensa hän ytimellistää rakkautteen, kauneuteen ja samankaltaiseen liikeeseen kuin sisään ja uloshengitys on, ajatuksena, että ensin menen sisäiseen maailmaani ja sitten palaan sieltä takasin ja tuon jotain tullessani.  Aloitan haastattelun kysymällä: “Mitä Gabriel on juuri tänään ennen haastattelua tehnyt?” 

Credits

Host: Maaretta Riionheimo
Guest: Gabrielle Goria
Recording: Paola Figueroa Guzman
Live streaming: Bailey Polkinghorne
Cover art: Fabu Pires

*The podcast is mixed at Hollywood studios. 

**The views expressed in this podcast and texts are those of the author and do not necessarily reflect the view of Helsinki Open Waves.  

**If you have any feedback regarding the content of the podcast, please contact us via helsinkiopenwaves@gmail.com.

Listen

 /