Perhosvaikutus podcast

June 30, 2022
< back

This is Kulttuuriyhdistämö Interkults 10-part podcast series Butterfly Effect.
A collection of interviews with interesting artists, from different art fields and backgrounds, recorded in the spring of 2021. 

The series is born out of a desire to see the artists behind the art, understanding why a person becomes an artist, how art is selected as a means of survival, and how to survive as an artist.

Yhdeksännessä jaksossa pääsen tutustumaan Kirjailija-dramaturgi E.L. Karhuun, jonka kanssa käyn raikasta keskustelua näytelmäkirjailijan ja kirjailijan työstä sekä ammattiin liittyvästä yhteiskunnallisesta positiosta ja muista lieveilmiöistä. Huomasin viihtyväni hyvin kyseisen taiteilijan seurassa. Karhun nopeatempoinen ajattelu sekä laajat ja harkitut vastaukset esittämiini kysymyksiin tuottivat jonkinlaista tuttua paloa ja innostusta. On ihanaa kun ihmiset ovat jotain mieltä suoraa. Karhun merkittävin muistutus kaikille taiteilijoille oli yhteistyön, yhteisöjen ja kollegiaalisen tuen merkitys, sillä ilman niitä on taiteilijoiden selviytyminen paljon haastavampaa. Mutta yhteisön tuella epävarmuus, joka tähän ammattiin vahvasti kiinnittyy on paljon helpompi kestää. Ja näinhän se toki on.

Credits

Host: Maaretta Riionheimo
Guest: E.L. Karhu
Recording: Paola Figueroa Guzman
Live streaming: Bailey Polkinghorne
Cover art: Fabu Pires

*The podcast is mixed at Hollywood studios. 

**The views expressed in this podcast and texts are those of the author and do not necessarily reflect the view of Helsinki Open Waves.  

**If you have any feedback regarding the content of the podcast, please contact us via helsinkiopenwaves@gmail.com.

Listen

 /